ViWa Fotografie
 
 

Newborn fotografie is een echt specialisme. 

Het richt zich op de slapende baby tussen de 6 en 12 dagen oud. Dan is de baby nog klein genoeg om hem in foetus houding te kunnen fotografen. Het is noodzakelijk om deze shoot al te plannen als je nog zwanger bent en direct te laten weten als je bent bevallen. Deze speciale periode is heel kostbaar en is heel snel weer voorbij.

Er zit een speciale werkwijze achter. De veiligheid van de baby staat uiteraard voorop tijdens de shoot. We maken de kamer heel warm en nemen uitgebreid de tijd. Dat kan soms wel twee tot drie uur duren. Tussendoor slaapt de baby en is er ruimte om te knuffelen, te verschonen en te voeden. Het is belangrijk om veel geduld te hebben. De baby bepaalt het tempo van de shoot.

Wij beschikken over heel veel leuke speciale doeken, mandjes en andere accessoires om uit te kiezen. Alles hangt af van de bui en het slaappatroon van de baby. De Newborn shoot vindt meestal plaats in jouw eigen omgeving thuis.  De fotograaf zoek een mooi plekje met daglicht om deze pure unieke foto’s te maken.

De Newbornshoot bestaat uit foto’s van de Newborn alleen en eventueel ook in combinatie met broertje/zusjes en met ouders.