ViWa Fotografie
 
 

Wie zijn wij?

Wij maken dus foto’s. We fotograferen graag personen en persoonlijke evenementen als bruiloften, promoties, loveshoots enzovoort. 

wij beschikken over een studio waaralle soorten fotografie mogelijk is, daarbij hebben wij verschillende achtergronden om uw foto zo natuurlijk en effectief mogelijk te maken. Of een fotoshoot met een echte bellenblazer of een rookmachine.

In het geval van portretfotografie betekent dat over het algemeen dat we niet houden van geforceerd. U bent het meest uzelf als u uw eigen houding kunt handhaven en op uw gemak bent.

Belangrijk daarbij is wel dat fotografie zich niet moet laten vastleggen in regels en standaardrecepten, zeker bij evenementen als bruiloften. De flow van de dag dicteert de mogelijkheid tot het maken van goede foto’s en dat moet niet van tevoren vastgelegd worden. Uiteindelijk proberen we te documenteren. We laten ons leiden door de dag zelf. We proberen goede overzichten weer te geven, maar ook te letten op de kleine dingen; visueel aantrekkelijke onderdelen, die samen de dag of de gebeurtenis maken tot wat het uniek maakte.

Voor vragen over prijzen, of uw specifieke doeleinden kunt u natuurlijk volledig vrijblijvend contact opnemen. Samen komen we er wel uit.